Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har alltid varit jagad

Jagad, du var alltid jagad minns jag.. I kroppen, du var aldrig still

Polisen letade ofta efter dig, du hade alltid snutnoja när du var fri

Trodde de satt i varje buske, ögonen var stirriga av ångest

Du hoppade en gång från vårt fönster, vi bodde på tredje våningen

De kom på kvällen för att leta efter dig och du bara hoppade..

Det blev ett hål i gräset utanför, din rygg tog stryk..

Men du sprang haltandes därifrån, det minns jag, sen såg

jag dig inte på ett bra tag.. Du gjorde en av dina många vändor

I fångenskap.Men jag vet att vi kände ett lugn när du var där

för då visste vi var du höll hus, mamma var inte lika orolig då

Det har gått många år sen dess, då var jag liten..

Men även nu så gör du en av dina vändor, denna gång gäller

det för en lång tid..Och mamma, hon gråter..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-08 13:49



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Aj, men vem vet......
2010-12-08

  LassO
tungt
2010-12-08

  Seglaren
Gripande om omsorgen av en mänska. Empati.
Jag är ett sånt fall själv. Undrar hur det känns för mina syskon.
tack för texten, kelrob
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish