Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa att hästar är stjärnor

när jag grät som barn
medans kråkor gungade i träd
sprang hästar förbi




Fri vers av Michael Lilja
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-08 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja