Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min

Jag regnar inombords,min mylla öppnar sig sakta, inbjudande

Ångande av värme fuktar det din mun, som letat sig för att dricka

Njutande läppjar du min nektar, sälta mot tunga.. Du blundar

Inom växer ett kosmos, exploderar.. Av tusentals stjärnor

Enorm rikedom, när jag inser.. Att du är min..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-08 19:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kvinnans ägorätt
2011-02-08

    ej medlem längre
Det DÄR är en lycklig man!!! Och kvinna!!
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish