Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julenatt

Det gnistrar, jag smyger.. Mellan trädtoppar syns stjärnor

Rådjur så nära, en nos mot min, glödande lyktor

Sccchh.. Tomten är nära.. Han har famnen av gåvor

Röda äpplen och gröt syns i stugans frostiga fönster

Grå små luvor i kylan, det lämnas julefrid vid tröskeln




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-08 20:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
juligt och fint
2010-12-09

  kråkan VIP
..sött:)
2010-12-09

  Maiah VIP
julstämning ....
2010-12-08

    ej medlem längre
Superbt. Perfekt beskrivning av den totala julkänslan
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish