Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röskäggs under

Det är behagligt här.
älvorna dansar kring mitt böljande hår
ljuset bryts och fiskarna sjunger

Det är vid ytan det gör ont
det är vid ytan mina lungor
mina lungor exploderar
och ljuset svider i mina ögon

det är där du står
på bryggan
och har kastat ut mig i det vackra

för att bota mig från vattenskräck.

Undret skedde.
Vattenskräcken blev ytskräck.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-08 22:10



Bookmark and Share


  ulf olsson
Skräcken är inte vattnet - inte luften, nej ytan, spänningen i ytan. Ohyggligt bra.
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl