Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julklappstips till Politiker


När verkligheten och den politiska missionen inte går ihop då får någon annan skulden. Bensinen blir dyrare och dyrare snart kan man inte köra bil. Tågen blirr färre och färre, det snöar och är vinter. Det skall bli dyrare åka över Öresundsbron med tåg.

Kan någon människa förklara hur fan en politiker hjärna ser ut, skall vi sitta inne och uggla hela livet. Får kanske ta fram hästen och vagnen ur stallet.

Julklappstips till politiker en hjärna som man kan tänka med.




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-09 13:02



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Mycket bra julklapps tips!
Kram!
ML
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson