Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja men visst är dans förlösande! eller musiken i sig. Minns att jag gick o spelade tvärflöjt kvällen innan min dotter skulle förlösas m kejsarsnitt!


Touch me på ditt speciella sätt, rör vid mitt inre!

Samban _ kraftfull fäktning
buggen _ smittsam hoppenergi
orientaliska _ ormande yinuttryck berör
folkdans _ fiolen infiltrerar min själ i urtida samklang
trible fusion _ nakenhetens uttryck i svärtan
argentinsk tango _ lockelsen för varandra, våga visa den

så fortsätter det om och om igen

en hymn till kroppens glädje

även där raseriet ligger gömt

behövs väckarklockan

Liv är rörelse

Lyssna! Bara lyssna!





Fri vers av Kim VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-09 13:29



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
härligt! Polska förtrollar, liksom all orientalisk dans. Tango kan jag drömma om, men inte mer.
2010-12-09

  Eva Helene VIP
Ja, visst!
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP