Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julmånad (x3)



Julkort
på rad i fönstret
och ute


K:s adventsstjärna
är köpt begagnad - för att
han tror på det


I den gamlas blick
glittrar plötsligt juleljus
Alla vaknar till




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2010-12-09 16:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag gillar folk som tror på begagnat, jag gillar gamla och jag gillar dina haikussar.
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP