Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV


Ack, så ensamt
mamma söker
livet efter detta
och gärna på landet
bland ekologiska komockor
hos bredbröstad banbrytande bonde

Unga Sandra
söker glas(s)ig glans av glamour
bättrar på samlingen bättre märken
och stönar stadigt stackato
över krävande kreditgivare
som inte fattar hur dyrt det är att vara ung

Åh, så gentilt
Kalle söker korrekt klappade kakor
bland kreativt kletad kladdighet
ångestånga
och sensuellt fladdrande kökshanddukar
i skenet av strålkastarljuset

Så röd lyser
inte alls den sökta stugan
den skall vara medelhavsk
med sten och hetta
nära havet upplevelser
de vita knutarna finns på träningsskorna

Mördaren söker ord
att beskriva sin oskuld
deckaren dristar sig till ölat gemyt
och hemtrevligt trevande spörsmål
bland praktiskt pittoreskt poserande folk
och fän som rör sig naturtroget över terrängen





















Fri vers av Anita Hanssen
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-03 18:03



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Detta är inte en bibeltext, Larz.

2016-10-03

  Larz Gustafsson VIP
Livet efter detta finns inte på jorden.
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen