Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar morgon

Någon vaknar en sommar morgon
och blir lyckliga över att solen
skiner ännu en dag.

Jag vaknar av solen en sommar
morgon på en bänk i någon
trasig park och det ända som
jag känner är ångesten över
att solen gick upp ännu en dag.








Fri vers av Rosa nalle
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-09 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosa nalle
Rosa nalle