Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

må de röra vid

 

 

älskade

 

 

se mitt nakna ansikte

mitt bröst är öppnat för dig

 

 

jag ropar in i

vindarnas moders händer

 

 

 

älskade

 

kom

 

 

 

mina armar är

öppnad slutenhet

 

 

stjärnblad

andas jag

 

 

till dig

 

må de röra vid dig

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 454 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2010-12-09 19:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Underbar!
2011-03-08

    ej medlem längre
tack, vad vackert
2011-02-28

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
sådan kärleksfullhet..
2010-12-12

  helenita VIP
Vacker längtan
med viss dubbeltydighet
"kom
mina armar är öppnad slutenhet"
2010-12-12

  Yrre VIP
Mycket vackert!!!
2010-12-11

  MoonCalled
Mycket vacker.
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser