Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blev åtta år

Åtta år.. Mamma gråter över dagens besked

Livet känns tungt och bröstet är tomt

Vad ska jag känna, göra.. Uppgiven

Det finns inga svar i mitt hjärta, eko

Det ekar av känslor från förr, kamp

Du sitter fast i mitt hjärtas väggar

Dina fel och brister har skrämt

Men blod är tjockt, förenande

Familjen framför allt, kärleken etsar




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-09 20:56



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Skriv brev. Skriv brev. Skriv brev. (känner lite extra för dej ikväll)
2010-12-09

  LassO
frågor som frågar mera
2010-12-09

    ej medlem längre
Vackert, men tragiskt..undrar vad det syftar på..du, min fina väninna
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish