Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara du

kan vara så ömsint
när du sover
så kärleksfull när du städar min skitiga spis

Sicksackar som en dansare mellan mina högar
anpassar dig till mitt

ser mitt inre, det sorgkantade
som laser lyser du upp
mörkret
det som hotar att svälja hela galaxer

med ljusets hastighet
verkar din kärlek
min tomhet

skrattet i dina ögon
skakar till mig

rufsar om
min sorg






Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-09 21:04



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så fint och sorgligt
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl