Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dråpförsök

Musiken stärker känslan.. Känslan av förlust

Sinnet säger att det är ok, man får gråta..

Men vad symboliserar mina tårar? Sorg över

att du lider eller sorg över din handling?

Eller för min egen skull, för att jag är vilse

För att jag inte vet vad jag egentligen tycker..

Kan inte sortera tankarna, inte tänka rätt

Inte uträtta några mirakel.. Tårarna hjälper ingen

Vanmakten och ilskan, ligger under ett ton av förvirrande tankar

Jag förstår inte.. Att kärleken ännu är så stor




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-09 22:02



Bookmark and Share


  miramin
Underbara tårar. de är så skönt att gråta<3
2010-12-16

  Bjarne Nordbö
Tårarna tror jag hjälper.
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish