Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig livliga ljus

I en kall grå stad

Vinden sveper sig förbi

Älska mig
Du låga som påbörjat sitt liv

Släpp mig ej fri

Låt mig ej gå

Håll om mig i din famn

För jag är ej redo
Att flyga min väg

Medans världen snurrar
Och tiden passerar förbi

Du låga som påbörjat sitt liv

Ut pusslad ur mitt liv
Når jag inte så långt till

Du Är Min Källa
Utav styrkan




Fri vers av M.A.J.R
Läst 419 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-04-06 18:50



Bookmark and Share


  aol
bra,
2011-04-10

  Elwania
Tack för all denna längtan och passion
som kommer från din penna
gillar denna text
2011-04-08

    ADI Nehlin
vackert och starkt..applåd
2011-04-07

  Järnkatten
Stark känsla, bra förmedlad...
2011-04-06

  Janne
Vackra ord
du delar med dig,
hoppfull dikt
med fint budskap
2011-04-06

  Ninananonia VIP
Fin dikt!
Kärlek som berör :)
2011-04-06

  Julio VIP
Bra^
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R