Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6 TUSEN MIL




När hjärtat ensamt låter vara ensam i sin tomma boning
som väntar på hennes kärlek ska komma hem och hålla
om henne i sina trygga händers,
vagga

vännen jag längtar det svider och brinner i mitt bröst av
törst efter dig jag vill dricka dig som mitt livselixir hela mig
gör mig sann i din,
famn

kyssen är du den är som blomman som slår ut i all sin prakt
den är som bladen på träden som lossnar i vindens virvlade
rörelser i luften rör vid mig mitt hjärta slår hårt i din,
hand

älskade jag kan inte nå dig idag så här sitter jag och längtar
ensam i min drömvärld musiken flödar ur högtalarna kärlekens
musik spelar för oss,
två

jag är så rädd att stå här i världen ensam utan din varma famn och dina mjuka
händers beröring mot min hud,
väntan

min älskade du är just nu långt borta från mig om jag var en fågel
skulle jag svinga mina vingar,
6 tusen mil






Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-10 03:12



Bookmark and Share


  Lotta Eng
Fin beskrivning av saknad.
2010-12-19

  MeAmmie VIP
En äkta upplevelse att få följa din saknad som du med kärleksfulla ord beskriver hur mycket och hur långt din kärlek når!
Fantastiskt!
Fridens/Ammie
2010-12-13

  Gunilla VIP
Längtans drömmar
formar morgondagen,
visionen bär, som
fågeln med sina vingar,
mot framtidens hopp!
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen