Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansvar

Vaken, tänkande.. Virrvarr

Smärtande inre, kaos

Ett liv med ansvar




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-10 05:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
JA, livet suger ibland, men människor som du, och kreativitet, konst, gör det uthärdligt
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish