Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken stjärna till flinga!

Tittar ut och ser dig falla
Ner mot marken och den kalla
Natten som är tyst och stum
Känner att du ligger lugn

Vem kan tro att du som flyger
Lätt i himlen och är blyger
Ska bli trampad på och lastas
Kramad till en boll och kastas

Tänk om du till oss kan tala
Lika flyktigt som en svala
Då vill jag av dig få veta
Hur du finner och kan leta

Rätt på platsen där du ska
Landa skönt och må rätt bra
Och tänk att du har all din tid
Till att finna sista platsens frid

Ibland så kan jag känna avund
Vill byta plats med dig en stund
Och bara vara och få falla
Med fokus på att bara landa

Men kanske till och med hos er
Ni tittar snett på den brevé
För tänk om någon rackarns flinga
Är förmer och andra ringa




Fri vers av Tony Wallgren
Läst 522 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-10 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Wallgren
Tony Wallgren