Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt ordet vara fritt

Lyssnar till ett eko av
Ett ord som aldrig blev ett svar
Kanske för att någon gilla
Att det vackert ligger stilla

Inte ens till en fin fråga
Ordet böjdes med svag låga
Aldrig ett så stort starkt lås
Kan stänga in ett frö som sås

Därför ska vi alla vattna
Liten stor och okänd planta
En humanistisk varm skön läxa
Gör att många frön får växa




Fri vers av Tony Wallgren
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-10 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Wallgren
Tony Wallgren