Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska...

Man ska inte säga

att man älskar någon

Om man inte gör det

till en handling

Och man ska inte säga

att man älskar

Om man inte visar det

I sin smekning

Man ska heller inte säga

att man älskar någon

Om man inte kan ge

utan att förlora själv på det

Och man ska inte säga

att man älskar

Om man inte kan offra

även om det gör ont


Man kan heller inte säga

att man älskar någon

Om man säger

att jag tänkte göra det
.
Men att det ändå alltid

bara stannar kvar

vid tanken

Fast man lovat det


Tänk på det

Du som älskar

För det är det

som är att älska

Älska på riktigt


Älskar du på riktigt...




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-10 18:39



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ja älska är ett starkt ord
den man älskar och ja just älska det ska komma från djupet av sitt hjärta
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman