Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget att visa upp

kantstött
trasig

men

hjärtat är
kvar

tilltufsad
och smutsig

men

glansen
finns där inunder

slängd
i rännstenen

på-körd
och överkörd.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 247 gånger
Publicerad 2010-12-10 19:21



Bookmark and Share


  prinscess VIP
i själen syns inte det som kan vara sargat
rent fysiskt kan skador synas men det som är inuti kan göra så ont men det syns inte...likt psykisk misshandel
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e