Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min tysta vän

trippandet
av tysta steg

en vindpust
smekande mot min kind

värme
till mitt hjärta

som honung
för min själ

det kalla
lyfts bort

jag
ensam

inte längre
är.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-10 19:35



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ja ensam ska man inte vara
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e