Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten





Vem pallar med?




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-10 22:00



Bookmark and Share


  Quasimodo
Tror man måste blanda den med både lite overklighet och galenskap för att få det att fungera!?
2011-03-25

  Lars E Jönsson
ha ha ha.............vilken verklighet
2010-12-11

  anits VIP
Ja, det kan man undra ibland
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP