Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga som söker svar



kan någon berätta
om något
blir billigare
för att
man privatiserar
en verksamhet.

SVAR: skickas till fattig pensionär, med en brevduva




Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-11 16:16



Bookmark and Share


  Tini Tut
Haha Nej det blir dyrare, fast ofta bättre.
Nu har jag ju ingen duva, men jag har en gammal uppstoppad fesen ekorre.
Fast den vill jag inte skicka iväg nu till jul.
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson