Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Social distans

De undrar varför

varför hon har sån distans

Hon?

Som är så social

Hon ser dem som på tv

en platt tv

Från den kan ingen komma åt henne

Ändå kan de beröra henne

Men hon kan trycka av dem

när det smärtar för mycket







Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-11 22:28



Bookmark and Share


  Anna*
Det verkar vara en gåva, en överlevnadsstrategi.
2010-12-12

    Tea Alex
Ibland är det skönt att ha lite distans! Låter sundt tycker jag.
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt