Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en söndag morgons tankar den 3e advent

kan du se
min stilla klagan

förvirringen
i mitt inre

att få klarhet
i det som är

vår sanna
verklighet

denna värld
av själsliga speglingar

att söka finna vägen
av klar insikt i en labyrint
bestående av speglar som visar
olika ¨sanningar¨

men om det finns något
som heter sanning

borde det inte då
även finnas en ¨sanning¨




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-12 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e