Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min mormors gamla tallrikar

kantstött
men användbar

gamla blommor
och bleknad färg

mjuk i formen
behaglig i min hand

tolv i dussinet
men nu endast fem kvar

men ett sådant
kärt minne

av det som
en gång var

jag kan inte
kasta

fast det nu
bara fem är kvar




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 221 gånger
Publicerad 2010-12-12 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e