Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som hon älskade dig...men inget var bra ändå

Som hon älskade dig

Du stormade in i hennes liv
Fick henne att känna sig
Underbar
Levande
Svävande

ville hon leva hela livet
Med dig

Som hon älskade dig

Men du
började kritisera henne
Först för hennes klädsel
Sedan
för hennes hår
Sedan
för hur hon överhuvud taget såg ut
Hon
förstod ingenting
Försökte göra som du ville
Men ingenting
Ingenting var bra nog ändå

Men...

Som hon älskade dig

Du
Började håna henne
Vara ute sent om kvällarna
Medans hon
Inte fick gå
någonstans
Du tog hennes
nycklar
Du tog hennes
pengar
Men ingenting
Ingenting
var bra nog ändå

Men...

Som hon älskade dig

Hon glömmer aldrig
första lavetten
Så hård
Så kall
Sedan
blev det flera
För att sedan
bli till hårda slag
Hon
sa ingenting
Hade lärt sig
Men tårarna
föll på hennes kind
Men ingenting
Ingenting var bra nog ändå

Men...

Som hon älskade dig


Du
ville bara äga henne
Du
älskade aldrig
henne
Hon förstod aldrig det




Till slut...

Till slut
Inga slag i världen
gjorde ont
Inga ord
fick några tårar
att falla längre

Till slut...

Till slut
Det blev ett slut
Hon slog tillbaks
Hon kunde aldrig sluta
slå
Och ingenting blev
som förut

Men

Som hon älskade dig
Som hon älskade








Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-22 20:15



Bookmark and Share


  firefire
starkt berörande,och jag ryser ändå in i själen vid läsning,du har så väl beskrivit hur det allt som oftast fungerar i dessa destruktiva misshandlande människors och deras offers liv....inget kan någonsin bli bra för en sådan människa...viktig text,hoppas fler läser detta,det är du som textförfattare väl värd!!!
2011-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Det är svårt att leva med en maktmänniska.
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman