Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledarskribenter kan ibland sägas vara för åsiktsfrihet, och handla tvärtemot själv




Örnsköldsviks Allehanda


Inte vet vi vad som hände

när rapportören är ett nöt

Det var nog sanningen som brände

som mot lögnen gav en stöt

 

Men den som äger pennan

han skriver vad han vill

och äger man en tidning

förändras allt därtill

 

Då får man ljuga ostört,

bedriva nätter av kristall

Då kan man få det utfört

om nu lögnen är ett kall




Bunden vers av Mats VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-12 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP