" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spargris med texten "ölkassa".




Julklappsrim till arbetslös polare


Arbetslöshet kan vara en pärs,
och tiden fördriver ju du med bärs.
Många burkar blir mycket pant,
- i denna ryms en och annan slant.




Bunden vers (Rim) av Loffe
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-13 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loffe