Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt bort


kunde vara
någon annanstans nu

jag och du


med nära omkring oss


står och trampar

kallt och
tungt


stopp och buss


det rullar runt










Fri vers av Katarina_
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-13 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_