Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räddaren

lägg ifrån dig valiumtabletten
kasta dina zoloft och säg upp nästa psykmöte
jag respekterar dina laster

du behöver inte gå till jobbet imorgon
jag har redan sagt upp dig
har kommit för att rädda dig från ett samhälle som inte önskar dig

här är två biljetter till aberdeen, mississippi
lets sing the blues, baby
somna aldrig mer med kudden våt av tårar

jag håller din hand vart du än går
och om någon rör dig, hoppas han har livförsäkring
jag är steget bakom dig, hela tiden

när du är klar här, och inte längre hör hit
let\'s get them statesborough blues
statesborough, georgia älskling, där det händer

och så fortsätter vi, vidare och vidare
måla mig som ett nypressat ark
jag är din, hela vägen till dig, till din nya sfär

vi klättrar och klättrar, över molnen
så vi inte längre kan se ner dit ifrån vart vi kom
det enda rätta, gumman, glöm historian

jag spricker av förvänan
snart kommer du växa, så mycket mer än du någonsin trott
och förstå att skitig inte betyder dålig

skäm bort dig själv, visa vem du är
bara till din bleka hy är det rödaste läppstiftet rätt
jag köper dig en ny klänning, en som matchar ditt hår

sen när du vet bättre än att låta världen
slita livet ifrån dig, och istället stjäl dess hemligheter och lever
kommer ingen ha det bättre än du

men du behöver inte säga till när vi kommer fram
jag kommer nog ana
och du kommer märka, när jag inte längre vaknar bredvid dig




Övriga genrer av tonsoku
Läst 710 gånger
Publicerad 2005-12-06 01:19



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Att läsa dig är som att färdas bort ngnstans...där det hemska inte finns.. detta är så ömt , tryggt och beskyddande..

"här är två biljetter till aberdeen, mississippi
lets sing the blues, baby
somna aldrig mer med kudden våt av tårar"

man blir så glad av detta. och engelska inkasten är ju bara för bra
2006-07-15

  Angel_of_Death
Ååh... För mig är det en dröm. Jag skulle vilja göra exakt så, till en bästa vän. Skulle hon bli lycklig då?

Fastnar verkligen. Kommer säkert gå och tänka på den många dagar framöver. Mycket, mycket bra.
2006-05-26

  nea.
Den här är underbar !
Den är tröstande och hoppfull ;
alla behöver någon som står brevid en när man är nere .
Jag älskar de två sista styckena , grymt bra !
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku