Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bara suckar........


Min hjärna





När jag var yngre

fattade jag föga

nu är jag äldre

med hjärnceller tröga!




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-14 18:08



Bookmark and Share


  arja savela
Påhittligt! Grattis även till placeringen!!!!
Kram
2010-12-15

  lodjuret/seglare VIP
Bara att ha en hjärna och veta om det, kan ibland vara kunskap nog till att börja leva. Jag tycker du skrivit en rolig och smart text, föredömligt kort och med snärtigt budskap, trenne violer från Flen förtjänte den
2010-12-15

  anits VIP
Ja, så kan det kännas
när åren går och man
blir äldre
2010-12-14

  Lars E Jönsson
Har du också detta symtom *skrattar*
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP