Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även en maskros vill leva fritt

ett rött
vin

behöver syre
för att utvecklas och mogna

samma är det med vår själ
den behöver luft och syre

annars vår själ
vår person

blir som unket
stillastående vatten

vi behöver det friska och levande vattnet
liksom det rena syret för att leva och vara levande

under kontroll så kan vi leva
men vi kan inte vara levande

titta på den lilla sköra blomman
som växer sig igenom den hårda kompakta asfalten

det säger mycket om så stark
livet och kärleken till livet är

vår strävan efter
det fria och rena

livet vi alla
så väl behöver




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-14 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e