Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertanke


Ett liv - så oförutsägbart
tar slut - fast det inte är klart
En tråd - så skör
går av - man dör










Bunden vers av elsan
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-14 23:37



Bookmark and Share


  Frökenfanny
bra formulerat och får en att fundera.. . mycket bra
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

elsan