Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doserad ömhet

Om man kunde gömma
de bästa känslor - de ömma -
i en liten ask att ha
för att vid behov en lämplig dos kunna ta.

Då allt känns tungt och utan hopp
då inget fungerar och man nästan gett upp
då det känns som man aldrig känt som man känt
då man glömt själva känslan och allt vad som hänt.

Den ömmaste blicken, de vackraste orden
att jag var den enda för Dig här på jorden.
Det skulle jag önska fanns sparat i ask
att öppna och smaka på och sen säga SMASK!




Fri vers av elsan
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-23 15:48



Bookmark and Share


  Mattias Josephson
vilken vacker tanke! och vackert skrivet.

kommentar: för mig känns \"SMASK\" som ett för \"litet\" ord som sammanfattning på dessa djupa känslor. dosa, eller skrin kanske vore lättare att rimma på än ask. något i stil med \"vilket ljuvligt vin\" - eller \"vilken dyrbar pralin/rubin\" kanske känslan vore värd...
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

elsan