Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad i dimma

Så stor är saknaden
du var ju vännen
som redan visste
vad ej var sagt.

Vår ungdoms glädje
knöt oss samman
vi visste redan
vad ingen sagt.

Så blev allt dimma
vår ungdom fanns ej
du visste inget
av det som sagts.




Fri vers av elsan
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-11-03 21:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En stark dikt med sorgflor över orden.
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

elsan