Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanklöst


att låta tanken rinna
i nya otänkta spår
att blunda och bara försvinna
i intets outforskade vrår

att låta sig fullständigt tömmas
från gammalt och inlärt stoff
att inte tänka det andra har tänkt
utan vara i tanken helt ”off”

det var bara något jag tänkte
kanske förfluget och obetänkt
men tanken glädje mig skänkte
att av djupsinnighet vara bestänkt




Fri vers av elsan
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-19 22:10



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Du utrycker dig vardagligt, med en glimt av humor? Under ytan finns djupa tankar som för mig är relevanta och inspirarande, i en balans som jag måste säga att jag tycker om.
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

elsan