Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfyllde din önskan

Den fridfulla natten
I sin orörliga perfektion
Där snön ligger som ett täcke över marken
Glittrande som diamanter

En sömnlöss natt

Även för dig
En fager prinsessa

Som tittar upp mot månen
Med en önska
I djupet av sitt hjärta

I ditt svala rum
Viskar du efter värme

Du kände mitt närvarande
Så uppenbarade mig för dig

Varsamt omfamnades du
Utav mig

Den låsta delen av ditt hjärta
Öppnades med en kyss

Där kyssen även avslöjade mitt namn
Som fick natten att försvinna

I gryningen var du min

Efter önskan din uppfylldes




Fri vers av M.A.J.R
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-23 02:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Väldigt mjuk och fin.
2012-06-01

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Som att stiga in i en saga. =) Så vackert. =)
2011-03-22

    vilgot hellros
kanon!
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R