Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer aldrig..endast våga vara din vän


Ömsesidigt beroende

När jag delar mitt inre med din stillhet
blir vår renässans konstlad.

Min perifiera karaktär beskriver formandet av vår trefaldigt trolovade existens,
som får mig att falla till vittring för din tilltagande ton.

utgången mellan vår gemensamt förspillda fantasi delar våra meningar till två
abstrakta

perceptioner.

Illusioner min perceptionsförmåga inte kan uppfatta,
våra nervsystem inte kan förnimma.

Mina motiv förför dina läppar i sorg och förakt.
Kommande avsikter är redo att dunkla alla tidigare infall.

Du kan inte vara vem som helst..
Jag kommer aldrig kunna vara din vän




Fri vers av Anton the poet
Läst 642 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2010-12-20 17:26



Bookmark and Share


    Nikoh
Grymt bra!
2012-06-19

    ej medlem längre
Flyter med i texten. Fint!
2010-12-21

  lodjuret/seglare VIP
vad skönt
2010-12-21

  Robert Almgren VIP
Skön text, medryckande!
2010-12-21

  anits VIP
Vackert
2010-12-20

    vilgot hellros
kanon !
2010-12-20

  Julio VIP
Snyggt skriftat^bra flyt me
2010-12-20

    Max Poisé
Jäkligt bra text Anton! Ett tips i vintermörkret. Försök att inte använda talspråk tex " våran". Kolla lite efter stavfel, för de kan förstöra känslan i en annars utmärkt text. Du har en talang, utveckla den!
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Anton the poet
Anton the poet