Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utopiskt är bara förnamnet.......


En Fiktiv Rättegång !

(Fejkad) åklagare : M. Henricson .

Kärande: ca 600. 000 arbetslösa, långtidssjukskrivna, förtidspensionärer och låginkomsttagare.

Svarande: Fredrik Reinfeldt ,statsminister .

Åtalspunkter: Extremt Grov stöld (ca 35 miljarder kronor) under perioden 2006 (okt) till dags datum . Trolöshet mot huvudman (käranden) . Förskingring av skattemedel .

Jury: Hela Svenska Folket .

Rättegångstid: Okt 2010 till sept 2014 .

Datum för domslut : 16 sept 2014 (preliminärt)

Åklagaren yrkar på följande: Livstids avstängning från riksdagen ; 10 års fängelse för grovt skattebrott; Ytterligare 10 års fängelse för "politiskt bedrägeri" ; 1 miljard i "symboliskt" bötesstraff (denna miljard delas ,direkt efter fällande dom, ut till de 600.000); Ytterligare 34 miljarder i böter , som återbördas till de 600.000 , snarast möjligt ; Förvisning till Täby centralort (excellensens egen privatbostad) med ständig husarrest .

Försvarets yrkan: Frikännande . Dessutom skadeståndskrav på åklagaren, enligt förtalsparagrafen . Det yrkade beloppet , 10 miljoner kronor, skickas till amerikanska ambassaden (för att säkerställa det goda samarbetet med USA) . Detta är excellensen Reinfeldts egen önskan .

Stockholms Tingsrätt 10 12 16

Vid protokollet
Per Skrivarsson , tingsrättsnotarie

--




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-16 15:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sverige ut ur Afghanistan!
2010-12-17

  ULJO
Förpassa svarande till Sibirien för tid och evighet.
2010-12-17

  peter markurth
hmm
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska