Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte alla dofter är goda dofter

kantad med
trolldoms hassel

förförisk
doft

stannar till
tappar bort mig

glömde vart jag
var på väg

doft
som bedöva

förvirrade

en frisk vind
kom svepande

jag reser mig upp
vaknar till liv

går vidare
på min väg




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-16 18:25



Bookmark and Share


  Water VIP
Livets promenad innehåller mer än vi tänker oss
och olika "platser" får vi se av någon anledning
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e