Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan som döden..

Tungt av tårar som är bundna, jag vill inte släppa dem fria..

De ligger som en värk i bröstets håla, vid hjärtats ömma punkt

Där ser jag ditt ansikte, dina ledsna ögon och det svider..

Det skriker, sliter  och smärtan är född.. Brinnande, skärande

Men tårarna, som jag vet skulle kväva mig, stannar...

Jag vet att det här är att dö, fast att vara vid liv..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 260 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-12-16 20:34



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Å den där smärtan känns igen men också överlevnadskraften. Mycket bra!
2010-12-17

    Max Poisé
Skuldsamt berörande. Känner!!!
2010-12-16

  Didilou
Den gick rakt in i hjärtat
2010-12-16

  Bjarne Nordbö
Vad säger man...merän KRAM.
2010-12-16

    ej medlem längre
Oohhh...drabbande
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish