Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det vackra vi älskar

Varje morgon vaknar vi
tomma och sköra

Studera inte dagstidningen
Stäng dörren till mediabruset

Ta ner musikinstrumenten
och börja spela.....

Låt det vackra vi älskar
bli det vi gör




Fri vers av Akke
Läst 233 gånger
Publicerad 2010-12-16 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke