Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (julmotiv)...

 

utanför karmen

syns parken vinterskrudad


inramad tavla


med domherrar i kärven

och rest av skal i drivan

 

(c) tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 366 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-12-17 01:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert vinterkort..
Domherren är en favorit på kärven
2010-12-17

    ej medlem längre
Fin julinspirerad tanka!!!


/Ann
2010-12-17

  Catharina Edin VIP
Jättefin tanka!
2010-12-17

  L Patrik W Johansson VIP
Ja det är på (års)tiden att de här japanska lyrikkaramellerna tar fart igen...

Be well,
LPWJ
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra