Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattskrik


Jag var ute och skrek
på stjärnorna inatt

grät till månen
att ge tillbaka solen
han stulit
från min himmel




Fri vers av Hanna Pilbom
Läst 528 gånger
Publicerad 2005-12-05 14:38



Bookmark and Share


  yoyyo
jätte fin
2006-01-10

  Christer VIP
Gillade detta...vacker och fyndig på samma gång.
2005-12-05

    Regina E
Jag tyckte verkligen om den här, kort, kärnfull om det ju lönlösa skrikandet. Somligt rår vi inte över.
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Pilbom
Hanna Pilbom