Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hormonstinn(?) limerick


En magnetisk magnat ifrån Marks
drev en krog kallad Seafood and Sharks
Han med testostron locka´
en östtrogen kocka
De blev ett och hon glömde sin Marx




Bunden vers (Limerick) av Gunwale VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-12-17 14:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Hyggliga ordlekar på min ära
Så tuktas skall de kära
En envig för två
Jo just så kan det gå
Skönt, ärligt detta hära

2014-01-01

  Mattias Hammarström
Hahaha jäklar, kan mycket väl vara den bästa limerick jag kommit över! Nu blev jag inspirerad...
2013-05-15

  Dufvenberg
Snillrikt!!

Sparar som bokmärke:)
2012-05-21

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Efter sista raden fick jag backa tillbaka till fjärde, och visst var det dubbla t:n där. Fyndigt!
2012-01-03

    papillon
Halsbrytande läcker!
2010-12-17

  Måna N. Berger
*skrattar* Den var mycket fyndig!
2010-12-17

  Stefan Viljehammar
Mycket fiffig.
2010-12-17

    ej medlem längre
Glimrande!
2010-12-17

    BetweenTheLines
fyndigt,allright
2010-12-17

  Larz Gustafsson VIP
LOL!!
Öst-trogen!
Very good!
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP