Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Peter Garheden

Modell: F.




5. "Ur led är tiden"

 

 

Démonique flyr rasande iväg

aldrig har kärleken drabbat så hårt

aldrig har passionen blossat upp så snabbt!

 

Smaken av blod och hud sitter kvar,

när hon sakta slickar sig runt munnen.

Mon Dieu, ce qui se passe maintenant?

 

Hon drar kappan tätare kring sig

och springer vidare till  "le seau de sang"

... hennes säte. Där planerna smids till blodsoffrens skri. 

 

En kylig vind drar förbi när hon får upp dörren

och slänger av sig kappan. Här är hennes herradöme.

Men något är fel. Vart är alla, tjänarna?

Alla fjantarna som alltid står på givakt?

 

"Madame Démonique, var har du varit?!

Vi känner lukten av svek,  innan den når fram..... "

 

... smög sig Rösten ut genom springor och

väggar, med en knarrig, hatisk röst,

som fick blodet att isas på Démonique.

 

Hon slängde sig snabbt ut.  Blodsmaken hade förrått henne.

Ingen skulle tro att hon handlat i hat, eller fruktan.

Att ha handlat i kärlek, är oförlåtligt

och från och med nu, är hon till döden jagad!

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 313 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-12-17 16:08



Bookmark and Share


  demonsson
Jag gillar ditt sätt att stryka ut dina smärtande ord på. tack. demonsson
2011-03-04

  Jan Linderoth
Jag väntar med spänning på din roman! Den kommer att göra att jag slänger mina andra böcker, ett bokbål...WOW! Ditt språk och du fångar mig som en smekning från ett rovdjur. Tack.
2010-12-29

  Anna*
Du har en gåva att skriva text som är tät och drivande. Kram, vännen!
2010-12-25

  Nikolai Jungsin VIP
Le monde noir..
men vilken stark värld..
2010-12-18

  ghost
Du har en stark förmåga att skapa mörka, mystiska, lite skrämmande men lockande stämningar med dina versberättelser.
2010-12-18

  Suzy med punkterna
Säger bra superbt
2010-12-17

  Lars E Jönsson
Du är tillbaka i högform, nyttigt ta en paus, som vanligt ......ja vad säger man när orden är slut, kram kanske
2010-12-17

  aol
starkt bra skriftat,
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia