Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när orden fryser

 

(Omslut dem)

 

P.G 20101217




Fri vers av Peter G VIP
Läst 698 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-17 21:44



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Lysande minimalism!
2020-09-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket klokt. =)
2010-12-20

    ej medlem längre
Fyndigt!
Gillar den här typen av ordhantering-skapar nya vägar för den som vågar sticka ut lite!

Mvh mike
2010-12-17

  Blåbäret
varsam hantering
i skrift som läsning
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP