Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facebook

Olärd och ensam
besatt precis som alla andra
I tron om att allt blir bättre sen
skjuter jag upp allt till nästa dag

På denna plats samlas vi
skrattar torrt på låtsas
glömmer med frågetecken

Jag skriver mer där än vad
jag säger på riktigt
Där är jag nästan omtyckt
Jag kan se på din lilla
profilbild och den borrar blicken
igenom mig
jag måste fråga vad du gör
och hur du mår
men sanningen är den att


det finns inget mer att säga





Fri vers av Hannah Norman
Läst 437 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-18 17:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en del människor lyckas där det är vanligt att andra aldrig 'kommer till'
2011-01-06

  som det kan gå
fick mig att le för det är verkligen sant det du skriver
2010-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Själv vägrar jag att gå med.
2010-12-18

  Bjarne Nordbö
Det där känns igen. Bra plitat.
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman